četrtek, 25. avgust 2016

MATEJA VRANIČAR ERMAN NOVA KANDIDATKA ZA MINISTRICO ZA FINANCE, STA: »SHE IS CONSIDERED A TRUE EXPERT, BUT HAS NO SPECIFIC POLITICAL AFFILIATION«


Po poročanju STA je mag. Mateja Vraničar Erman nova kandidatka za ministrico za finance, nasledila naj bi Dr. Dušana Marmorja, ki sta ga odnesli aferi z neupravičenimi in nezakonitimi dodatki in goljufivo pretakanje javnega denarja v privatno Agencijo za kakovost, ki je mesto ministra kljub perfektnemu delu (kot se je sam izrazil) zapustil iz zdravstvenih razlogov.

STA nas je 24. 8. 2016 nasmejala s prvoaprilsko šalo: »She is considered a true expert, but has no specific political affiliation«. Da je simpatizerka in apologetka levičarskega Foruma 21 je zlobno natolcevanje.
Nepolitična podpornica tranzicijske levice Mateja Vraničar Erman

V lepem spominu jo imamo, ko je kot državna sekretarka Ministrstva za finance kritizirala pobudo gospodarstvenikov za davčno in administrativno razbremenitev dela in delovnih mest Kisik za gospodarstvo!. Njen argument je bil, da gospodarstveniki ne vedo, kaj je spodbudno za generiranje novih delovnih mest in višje dodane vrednosti v gospodarstvu, to pa dobro pozna Dr. JožeMencinger, oče koncepta divje privatizacije in tajkunizacije Slovenije, ki na svojem privatnem inštitutu EIPF izdeluje študije za podjetja v državni lasti z vnaprej predvidenimi rezultati, ki je povedal, da gospodarstvo ne potrebuje davčnih in administrativnih razbremenitev.

Mateji Vraničar Erman želimo po nastopu nove funkcije veliko uspeha pri delu in tem več novih administrativnih obremenitev in večkratno povišanje DDV in ostalih davkov, ker Dr. Mencinger pravi, da je to dobro za gospodarstvo. 



2 komentarja:

  1. Slabše je lahko samo še, če Mencingerja semega potegnejo iz naftalina.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pravzaprav je katerikoli levičar na položaju ministra za finance orožje za množično uničevanje blaginje naroda. Če je pa tako ugleden kot Mencinger pa sploh…

      Izbriši